Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Τεχνικοί λόγοι (δήθεν)

Η αρχή έγινε από τα Γιάννενα – στα οποία δεν πραγματοποιήθηκε η δεύτερη παράσταση «Μαρινέλλα, το μιούζικαλ». Ακολούθησε η ακύρωση των παραστάσεων σε Πρέβεζα και Άρτα (ήταν προγραμματισμένες για το περασμένο Σαββατοκύριακο). Τεχνικοί λόγοι ήταν η επίσημη αιτιολογία. 

Η ανεπίσημη η χαμηλή κίνηση των εισιτηρίων. Λογικό από τη στιγμή που δύσκολα κανείς θα έδινε 25 ευρώ για να παρακολουθήσει μία συναυλία. Ας το σκεφτούν αυτό και οι υπόλοιποι θίασοι που θα μας επισκεφτούν. Όταν ο λαός δεν έχει άρτο, τι να τα κάνει τα θεάματα;

Προσοχή στις έρευνες

Καλό νέο για τους πρώην εργαζόμενους της ΔΕΤΑΙ. Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε χτες το βράδυ πρόταση της ΔΗΑΝΕΤΑΙ (Δημοτική Εταιρεία Ακινήτων Ιωαννίνων) να αποπληρωθεί από το Δήμο Ιωαννιτών το άτοκο δάνειο ύψους 366.500 ευρώ που δόθηκε από τη δημοτική αρχή Γκόντα στην παλιά Αναπτυξιακή του Δήμου. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε η δυνατότητα οι Δήμοι να αποπληρώνουν οφειλές σε Ανώνυμες Εταιρείες, αλλά κατέστη εφικτό με σχετικό νόμο που πέρασε στο κοινοβούλιο. Από τα χρήματα αυτά θα δοθεί και ένα ποσό στους προμηθευτές στους οποίους χρωστά η παλιά ΔΕΤΑΙ. Όσο για ένα από τα περίφημα δάνεια της προηγούμενης δημαρχίας, ο πρόεδρος της ΔΗΑΝΕΤΑΙ Γ. Παπαδιώτης ότι το ΔΣ της επιχείρησης συνεχίζει την έρευνα. Για να δούμε (και προσοχή: μην «καούμε» στις έρευνες!).
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου